Argeşeanul Viorel Dobrin, originar din Poiana Lacului, l-a învins pe campionul mondial de skandenberg!

Loading

 Acum câteva zile, în Capitală, a avut loc „Vendetta Internaţională” la skandenberg, întrecere în care s-au confruntat doi sportivi din topul mondial. Argeşeanul Viorel Dobrin, campion european şi vice.

 Argeşeanul Viorel Dobrin, campion european şi vicecampion mondial l-a provocat pe cel mai tare armwrestler din lume, bulgarul Bozhidar Simeonov de 4 ori campion mondial, sportiv cu un palmares uriaş. Meciurile au fost foarte strânse, iar la final, când s-a tras linie, sportivul român a câştigat cu 4-2. Dobrin este şi antrenor al Clubului de Skandenberg ,,ARMBENDERS VIOREL DOBRIN „ la care antrenează 50 sportivi.

 În ultimii trei ani, clubul este în topul naţional datorită rezultatelor şi medaliilor câştigate. Sportivul argeşean este şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Skandenberg, fiind desemnat să se ocupe de departamentul Juniori 18 ani. Viorel care este şi masterand al Universităţii din Pitesti, în „Organizare şi conducere în sport” a ţinut să mulţumească sponsorilor Imark Sistem, Trieurodata, Cipcos Mar, Primăria Poiana Lacului şi VISION APARTMENTS care l-au susţinut pentru atingerea acestor performanţe.

 Pentru sportivul argeşean urmează Campionatul National, competiţie care va avea loc la Rădăuţi, în perioada 4-6 iunie, obiectivul acestuia fiind de a câştiga titlu naţional la cât mai multe categorii.

Puteţi vedea video mai jos