Liga 4 | ACS Poiana Lacului şi CS Real Bradu au jucat finala ediţiei 2020-2021 a campionatului judeţean!

Loading

 În semifinalele din Liga 4 Fortuna Sports, disputate la Mioveni şi Poiana Lacului s-au consemnat următoarele rezultate:

  • CS Real Bradu – ACS Gloria Berevoeşti, 3-0
  • ACS Recea – ACS Poiana Lacului, 0-5

 Finala campionatului judeţean de fotbal disputată într-o dublă manşă pe 6 şi 8 mai (turul la Bradu, iar returul la Poiana Lacului), a fost câştigată de CS Real Bradu cu scorul final de 10 – 0, câte cinci goluri pentru fiecare manşă.

 Astfel, CS Real Bradu va juca cele 2 baraje pentru promovarea în Liga a 3-a. Mult succes!

 ACS Poiana Lacului va continua să joace în campionatul judeţean, în Liga a 4-a şi în sezonul 2021-2022. Le dorim mult succes celor de ecipa locală de fotbal din Poiana Lacului, o echipă antrenată de Drăgoescu Romulus, preşedinte alsiaţiei, antrenor, jucător, dar şi sufletul echipei. Să sperăm că odată cu începerea noului sezon, suporterii acestei echipe vor putea reveni pe stadion şi împreună cu echipa lor să reuşească promovarea în Liga a 3-a.

 Până la începerea noului sezon forbalistic, să sperăm că actuala conducere al primăriei prin domnul primar ion Dumitrache şi prin membrii actualului Consiliu Local, să se rezolve problema cu tribuna bazei sportive, dar să nu uităm şi de faptul că acest club sportiv are nevoie şi de o finanţare mai bună şi mai transparentă.

 Mai jos, aveţi transmisiunea video a celor două partide desfăşurate, şi să nu uităm să aducem mulţumiri şi echipei tehnice de la Argeş Media care a făcut posibilă vizionarea meciurilor atât de la Bradu, cât şi de la Poiana Lacului.