Omul Mihăiţă TRACHE, „recidivează”!!! Păi aşa ne fură’vorba d-le consilier?

Loading

 La şedinţa consiliului local din luna februarie 2022, domnul Mihăiţă TRACHE, consilier de la PSD dar şi preşedinte al organizaţiei locale din Poiana Lacului, s-a autoinvitat la o emisiune pe Argeş Media, „De vorbă cu politica”, la care să discute liber şi transparent cu moderatorul ei, civicul Traian PAPARETE, membru fondator şi preşedinte al asociaţiei #activAG Piteşti.

 Zis, dar nu făcut!!! Nici până azi, vineri 18 martie 2022, domnul care striga în gura mare de faţă cu alţi consilieri locali că o să participe la o emisiune, a uitat de promisiune, aşa cum uită de promisiunile electorale făcute atât în 2016, cât şi în 2020 înaintea alegerilor locale.

 Şi ca să nu uit (eu Traian Paparete), tot la acea discuţie din faţa primăriei din Poiana Lacului, am făcut o invitaţie către consilierii prezenţi, la o dezbatere publică chiar în sediul primăriei, sala de şedinţe ale Consiliului Local, pentru data de 9 martie, zi în care satul Sămara din Poiana Lacului a fost atestată documentar (9 martie 1621 este data, poate unii nu o cunosc), doar că nici această dezbatere publică nu a avut loc. Oare de ce?

 Aceiaşi întrebare o pun ţi omului Trache care a ales să meargă să se laude cu ce nu face şi desface, la alte posturi TV acreditate de către primarul Dumitrache cu care are înţelegeri din 2016, că de, aşa se face politica rurală……

 Ei bine domnule consilier, OMUL TRACHE, din acest moment beneficiaţi de o invitaţie specială din partea Argeş Media pentru a participa la emisiunea „De vorbă cu politica”. Dumneavoastră alegeţi ziua (miercuri sau joi), alegeţi ora (18 sau 19). iar noi o să purtăm un dialog deschis şi transparent cu domnia voastră. Invitaţia este valabilă până în precampania din 2024, apoi, Apropo, noi ar trebui să vă arătâm obrazul, nu dvs. Dumnezeu cu mila.

 

Articol scris pe „genuche” de Traian PAPARETE