FLORE VET – noua farmacie veterinară din Poiana Lacului.

Loading

 Noua farmacie veterinara FLORE VET este infiintata si administrata de Dr. Med. Vet. Florentina BALASOIU, o tanara aflata la inceput de cariera si cu o puternica dorinta de a ajuta prietenii necuvantatori si de a-si exercita meseria aleasa, pentru care timp de 6 ani a studiat si a lucrat in mod practic dobandind cunostintele si abilitatile necesare domeniului.

 Terminandu-si studiile in orasul Timisoara, un oras foarte agitat, Florentina a decis sa se stabileasca intr-o zona mai retrasa impreuna cu prietenul ei, alegand linistea si aerul curat al comunei Poiana lacului.

 Din dorinta de a profesa in domeniul ales, Florentina si-a dezvoltat cunostiintele farmaceutice fiind angajata la diferite farmacii si cabinete veterinare din Pitesti, dar si la vestitul adapost pentru animale de la Smeura, unde a efectuat numeroase tratamente si operatii de castrari si sterilizari pe animale de companie.

 In calitate de medic veterinar cu drept de libera practica, Florentina colaboreaza in prezent cu o ferma de gaini ouatoare si una de bovine din Judetul Dambovita, insa dorinta de a se privatiza s-a conturat chiar in comuna noastra Poiana Lacului infiintand farmacia veterinara de langa depozitul de materiale de constructii.

 Fiind abia la inceput de cariera, Florentina isi doreste o relatie apropiata de colaborare cu clientii si consatenii acesteia. “Suntem deschisi la absolut orice sugestii si propuneri din punct de vedere veterinar pentru a reusi impreuna sa satisfacem toate nevoile animalutelor noastre si ale stapanilor acestora, asadar, daca cineva doreste un produs anume pe care nu il avem pe stoc este suficient sa ne anunte, iar noi in cel mai scurt timp il vom adauga pe lista noastra pentru aprovizionare deoarece ne dorim ca toti clientii nostri sa plece multumiti din farmacie si sa revina cu incredere de fiecare data cand este nevoie. De asemenea, cu privire la preturile pe care le practicam, suntem intr-o continua cautare de furnizori pentru a reusi sa obtinem un pret final de vanzare cat mai accesibil. Daca anumite produse par scumpe, ne-am dori ca oamenii sa ne specifice acest lucru pentru a ne putea focusa pe acel produs si a cauta solutii”.

 FLORE VET este in continua dezvoltare, deoarece Florentina are in plan sa se extinda in viitorul apropiat si sa ofere animalutelor si servicii de consultații, tratamente sau operatii prin intermediul unui cabinet veterinar care se va afla in aceeasi locatie cu farmacia.

 „FLORE VET are nevoie si de ajutorul dumneavoastra, cel al locuitorilor din Poiana Lacului si imprejurimi ]n a ne informa cu materialele si medicamentele de care aveti nevoie pentru ingrijirea si sanatatea prietenilor de companie si nu numai. Din acest motiv va invitam sa ne treceti pragul farmaciei si sa ne faceti sugestii si recomandari pentru imbunatatirea activitatii noastre, pentru ca noi suntem deschisi la tot ceea ce dumneavoastra ne sugerati si va multumim anticipat. Nu ezitati sa ne contactati si telefonic, daca timpul nu va permite sa faceti o deplasarea pana la sediul nostru”, transmite tanara Florentina BALASOIU.