Ion Dumitrache: Lupul îşi schimbă părul (cărunt), dar interesele NU (pupincurist pân’ la moarte)!!!

Loading

pupincurist dexonline.ro

 Nu putem să nu observăm cum organizaţia PNL Poiana Lacului, condusă de actualul primar, Ion Dumitrache, deja anunţă susţinerea lui Adrian Miuţescu pentru funcţia de Preşedinte al organizaţiei judeţene, aşa cum apare în postarea de pe pagina de Facebook.

 Păi bine domn’ primar, nu mai sunteţi virulent la adresa lui Miuţescu, aşa cum făceaţi până mai de curând? Sau aţi uitat? Dacă DA, atunci vă aducem noi aminte:

 „Punctul meu de vedere este că în acesta formulă de conducere și cu actualii oameni pe care acesta îi are pe lângă, nu există nici o șansă. Dacă schimba toate aceste influențe care sunt negative și oameni care nu au nici un fel de sentiment PNL și nu curge asta ori sânge sau vin aici doar pentru niste funcții, nu va rezolva niciodată nimic. Cu acești oameni nu poți să ajungi în fața. Îmi pare enorm de rău ca Partidul Național Liberal este în Argeș foarte, foarte departe de adevăr. Când vrei să faci ceva, să fii cineva în partid trebuie mai înainte de toate să câștigi anumite bătălii. Funcția de secretar general al partidului, după funcția de președinte este cea mai important după parea mea.” răsoundea Dumitrache pe cancanargesean.ro la întrebarea Este Adrian Miutescu capabil sa aducă PNL Argeș n fruntea județului?

 “Există în PNL Argeş un personaj numit Floricel (foto) (n.red. – Florinel Popa, secretarul executiv) care ameninţă pe toată lumea şi el nu a câştigat niciodată alegerile în comuna sa, Vedea. Eu i-am spus mai demult lui Miuţescu că băieţaşul ăsta nu are ce să caute într-o astfel de funcţie, iar el mi-a spus că nu poate să-l schimbe pentru că acesta face curat pe la partid. I-am spus lui Miuţescu că îi plătesc eu o femeie de serviciu care să facă curat la partid, pentru că nu putem ţine pe cineva într-o funcţie aşa de importantă doar că dă cu mătura prin sediu. Dar lucrurile nu se opresc aici cu acest domn Floricel. Mă sună într-o zi şi mă ameninţă că dacă mai mă iau de el, îmi arată el mie, pentru că i-a promis Miuţescu că-l pune prefect şi să văd eu pe unde mai scot cămaşa atunci. Păi, aşa de jos am ajuns… Să punem pe unul prefect pentru că mătură prin partid. Să fim serioşi… De fapt, asta a făcut Miuţescu ca să poată ajunge preşedinte. A promis la toţi neaveniţii funcţii”, a declarat primarul Ion Dumitrache pe universulargesean.ro.

 Şi să nu uităm şi de declaraţia incendiară în care spunea „Voi candida 100% pentru USR, dacă se continuă în modul ăsta”