Pfizer–BioNTech și Ion Dumitrache, vă așteaptă la primărie să vă vaccinaţi, miercuri 16 iunie!

Loading

 Locuitorii comunei Poiana Lacului care încă n-au fost vaccinați anti-COVID pot opta pentru imunizare la punctul de vaccinare care va fi deschis miercuri, chiar în sediul Primăriei. După ce primiți doza, să nu uitați să treceți si pe la biroul domnului primar să-l salutați și să-i mulțumiți pentru grija lui față de sănătatea votanților!

 Păi bine domn primar, doar pentru 5 ore puneți la dispozitie primaria, sau doar atât stați la serviciu?! Nu credeți că ar fi fost mai bun un maraton de vineri seara până luni dimineața, perioadă în care cetățeni nu sunt ocupați cu muncile agricole? Apropo, poate data viitoare puneți la bătaie și 2 mici cu muștar și pâine.

 Știți ce se spune despre nemulțumit, că i se ia darul, așa că este bine și pentru 5 ore! Nu uitați, informații suplimentare se pot obține la telefon 0248.293.046. Înscrierea persoanelor interesate se va realiza prin compartimentul Asistență Socială din cadrul Primăriei Poiana Lacului (așa spun oficialii locali), în loc să fie la liber cu buletinul. Birocrația nu se lasă intimidată nici de virus.

 „În data de 16.06.2021, între orele 09:00 – 14:00, la sediul instituției se va proceda la vaccinarea persoanelor interesate împotriva virusului SARS-COV-2 cu vaccinul Pfizer”, se arată într-un comunicat al Primăriei ataşat mai jos.

Inf7303