La alegerile locale din 2024, apa potabilă o să curgă din belşug încă din pre-campania electorală!

Loading

 Apa potabilă la Poiana Lacului este un lux care se rezolvă de la sine doar odată la 4 ani înaintea alegerilor locale. Iată ce spunea primarul Ion DUMITRACHE înaintea alegerilor din 27 septembrie 2020, dată după care apa curge doar când vrea ea, nu când doreşte primarul iar cetăţenii plătesc aer în loc de mc de apă potabilă.

 Cu puţin timp înainte de precampanie şi campania electorală din septembrie anul trecut, primarul reales se lăuda prin presa argeşeană (pe bani publici, nu din buzunarul personal), cum că a rezolvat problema cu apa potabilă din localitate. La acea vreme spunea că a descoperit „dopul” care ştangula conductele….. Mai jos aveţi câteva exemple din multele laude prin presă şi care sunt convins că vor reapare şi în 2024 cand cetăţenii din Poiana Lacului vor crede alte baliverne ale lui Dumitrache şi iar îi vor da votul de încredere!

  • 26 mai 2020, „Mulțumită primarului, la începutul lunii iunie nu vor mai fi probleme cu apa potabilă în Poiana Lacului„, articol pe InfoArgeşNews.
  • 8 iulie 2020, „Locuitorii din Poiana Lacului vor avea problema apei potabile rezolvată„, articol pe Contra Atacul Arge;ului.
  • 3 septembrie 2020, „Veşti bune pentru locuitorii comunei Poiana Lacului„, articol pe Observator de Argeş.
  • 30 august 2020, „Problemele cu apa potabilă de la Poiana Lacului au fost rezolvate!„, articol pe AG Press.
  • 11 septembrie 2020,  „Cum s-a rezolvat cea mai stringentă problemă din Poiana Lacului„, articol pe ePiteşti.