Ion Dumitrache în 15.10.2014:”Va fi una dintre cele mai moderne baze de comună din ţară: teren de fotbal, cu gazon, tribune pe măsură, vestiare şi, ce e cel mai important, nocturnă!”

Loading

 Aşa cum titram şi în titlul articolului, iată ce declara Ion Dumitrache în data de 15 octombrie 2014:”Va fi una dintre cele mai moderne baze de comună din ţară: teren de fotbal, cu gazon, tribune pe măsură, vestiare şi, ce e cel mai important, nocturnă!” – vise taică, vise!

 Investiţiile şi toate realizările din ultimii 14 ani, spunea primarul la acea dată, au fost făcute de actuala echipă aflată la conducerea comunei doar din bugetul local (aproximativ 200.000 euro – o nimica toată) şi graţie abilităţii de a atrage diverşi sponsori (care nici până în ziua de azi nu au venit la Poiana lui Dumitrache). Baza sportivă va fi una dintre cele mai moderne din judeţul Argeş (bază sportivă în a cărei tribună nu pot sta decât păsările cerului, altfel, s-ar dărâma imediat dacă ar fi ocupată de suporteri).

 După câte am găsit pe internet, această bază NEsportivă (păcat de gazonul care arată foarte bine în comparaţie cu altele de la cluburi chiar din Liga a 3-a), a mai fost inaugurată şi în 2018, dar condiţiile sunt aceleaşi care se văd şi acum. Păi bine domn primar, cu peste 8 miliarde vechi sa faci doar nişte vestiare şi o tribună care după câţiva ani sa stea să cadă? Cam scump domne, dincolo era mai ieftin.

 În acest moment, baza de la Poiana Lacului, foarte aproape de primărie, ar avea nevoie de o investiţie de cel puţin 100.000 de euro ca să se poată asigura şi siguranţa suporterilor care vor veni la partidele de fotbal şi vor dori să stea în tribune făcute cu sudoarea frunţii primarului şi pe bani publici aruncaţi pe apa sâmbetei….